Onkel Neymar

For en heldiggris, syvåringen som løp inn på banen etter kampen mellom Brasil og Sør Afrika, og ble løftet opp av spillerne, båret av Neymar og fotografert av David Luiz (og resten av verden). Snakker om minne for livet. Utrolige scener:

Brasil spilte ikke plettfritt, men scoret masse, var effektive, og stort sett solide bak.

Nå skal snart Felipão ta ut VM-troppen. Jeg tror Fernadinho får en plass som volante, men Rafinha er jeg mer usikker på. Ellers mener jeg, som allerede nevnt, at Walter bør få en av spissplassene. Jeg synes også Everton Ribeiro bør inn – sesongen i fjor var fantastisk, og han ville fylle ut Hulk på høyrekanten på alle måter. Klubbkompis Dede bør få en av stopperplassene, og strengt tatt er Botafogos Jefferson i mine øyne bedre enn Julio Cesar. Men han mangler selvsagt erfaringen, og JC har hatt mange solide landskamper det siste året. Andre hjemlige spillere som er bra nok: Kanskje Jádson, som forsvant ut etter å ha vært i troppen i prøve-VM. Eller Damião? Pussig at ikke Alex Telles, som nettopp gikk fra Grêmio til Galatasaray, har fått prøve seg på venstre back, men nå er det for sent.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s