Giganter ut tidlig?

Både Corinthians og Botafogo sliter i årets delstatsmesterskap. Sist søndag tapte Corinthians 2-3 for São Paulo, hjemme på Pacaembu. Kampen var underholdende, men det ble tydelig hvor viktig Jádson på rekordtid er blitt for Corinthians’ angrep. Til tross for bra spill manglet Timão stinget de har hatt i det siste, og begge deres mål kom på selvmål. São Paulo laget derimot tre nydelige spillemål. Det første et langskudd i krysset av Ganso. Det andre en bredside fra Luis Fabiano, et mål skapt av noen nydelige driblinger av backen Douglas. TV-kommentatorene snakket om at både Fabiano og Ganso snuste på landslagsplass under Felipão, noe de har gjort – men de blir nok utelatt fra VM. Selv om Ganso var bra i denne kampen. Siste mål var også flott, en heading av Rodrigo Caio. Corinthians kan fortsatt kvalifisere seg til kvartfinalen i Campeonato Paulista, som planen til forbundet var, da de fire største lagene (São Paulo, Corinthians, Palmeiras og Santos) ble plassert i hver sin pulje.

I Rio ser det verre ut. Botafogo er allerede ut av årets forkortede utgave av Campeonato Carioca, to kamper før slutt. Tittelforsvarerne har tatt lett på delstatsturneringen i år – i motsetning til i fjor – og ligger ni poeng bak Cabofriense på fjerde plass. Glorioso har ofte stilt med B-laget, mens førsteelleveren har blitt spart til Copa Libertadores-kampene. Der går det bedre, Botafogo leder sin gruppe etter to spilte kamper. I Carioca-mesterskapet har de svarthvite gått på flaue nederlag mot småklubber som Macaé, Friburguense og Cabofriense. Sistnevnte ser ut til å gå til semfinalen, sammen med Flamengo, Fluminense og Vasco.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s