Første mål på Arena Corinthians ….

… ble scoret av Jádson. Bare et treningsmål, riktignok. På trening fredag morgen tok Corinthians for første gang i bruk sin nye bane, Arena Corinthians, også kjent som Lula stadion. Banen, der åpningskampen i VM 2014 mellom Brasil og Kroatia skal spilles, er fortsatt ikke ferdig. 1 prosent gjenstår, ifølge brasilianske medier, og den offisielle åpningsdatoen er satt til 15. april. Da møtes Corinthians og en sammensatt lag av gamle Corinthians-stjerner til treningskamp. Lula stadion skulle egentlig vært ferdig for lengst. Dessverre har en rekke forsinkelser, blant annet en tragisk ulykke i november der to arbeidere mistet livet, gjort at Brasil fortsatt venter på at åpningsarenaen er klar. Men hvorfor kalles banen Lula stadion? Les denne, kanskje du finner svaret der.

Skjermbilde 2014-03-16 kl. 20.47.15

(screenshot Globo)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s