308 tilskuere så Botafogo

I fjor var Botafogo det overlegent beste laget i Campeonato Carioca. I år har de ofte stilt med et b-preget lag, og i siste kamp før sluttspillet ble det 1–1 mot Nova Iguaçu. Bare 308 tilskuere møtte opp på Botafogos hjemmekamp (67 færre enn da Bonsucesso møtte Flamengo), som ble spilt på Bangus bane Moça Bonita (egentlig Estádio Proletário Guilherme da Silveira Filho). Jefferson, Lodeiro, Marcelo Mattos og resten av a-laget satser stort sett på Copa Libertadores, og i disse kampene trekker Botafogo 50 000 på Maracaná. Glorioso endte nærmere sisteplass enn nedrykk i årets Rio-mesterskap. Cabofriense gikk til semifinalen, som eneste ikke-gigant. Blir moro å se hvordan det går!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s