Halvparten av brasilianere kritiske til VM

Bare 52 prosent av brasilianerne er nå «for» sommerens store arrangement: Fotball-VM. Dette tallet har aldri vært lavere. Så sent som i fjor sommer var rundt 75 prosent tilhengere av mesterskapet. Statistikkbyrået Datafolha har gjort den nye undersøkelsen, som sier at 24 prosent tror turneringen blir «grusom» eller «forferdelig». 30 prosent tror den vil bli «ok», 33 prosent «bra» og 13 prosent «kjempebra». Undersøkelsene ble gjort i februar, og er basert på spørreskjemar utlevert til 2091 personer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s