David slo ut Goliat på Morumbi

I går gikk São Paulo FC ut av årets Campeonato Paulista. Gigantklubben fra gigantbyen tapte mot Penapolense, en liten klubb fra Penápolis (58 000 innbyggere) i upstate São Paulo. São Paulo hadde til og med hjemmebane, og 17 000 hjemmefans så laget deres bli slått ut i kvartfinalen på Morumbi. Det sto 0-0 etter ordinær tid, og siden kvartfinalen kun var denne ene kampen, ble det straffekonk. São Paulos 40 år gamle eks landslagskeeper Rogério Ceni, som har spilt i klubben hele karrieren, scoret på det første skuddet. Han står med 114 mål totalt i karrieren, alle på frispark eller straffe. Penapolense scoret på alle sine straffer, mens Rodrigo Caio bommet for hjemmelaget. Ganso skjøt først i stanga, men fikk en ny sjanse og scoret.

Corinthians nådde ikke en gang semifinalen, og nå er to småklubber klare for semifinalene: Penalpolense (møter Santos i semien, og det blir vanskelig) og Ituano (møter Palmeiras eller Bragantino i den andre semien). I Rio slo Flamengo Cabofriense komfortabelt 3-0, og returoppgjøret blir en transportetappe. Vasco-Fluminense i dag. I Paraná tapte Coritiba 1-2 i første kamp mot Maringá, og har press på seg før returkampen på Couto Pereira.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s