4 kapteiner utpekt, 8 spillere «klare»

Under en pressekonferanse denne uka ga Felipão klare hint om at åtte spillere vil bli tatt ut i VM-troppen. Fire av dem vil bli lagets «kapteiner»: Fred, Thiago Silva, David Luiz og Paulinho. Han sa dessuten at han håpet Atlético Madrid ville slå ut Chelsea i Champions League, slik at Oscar, David Luiz, Ramires og Willian fikk hvile. Konklusjon – både Ramires og Willian blir med i troppen – og ingen av dem var med i prøve-VM i fjor. Betyr det at Bernard, som har slitt mye benken i Shaktar Donetsk, ryker? Eller Lucas Moura, som aldri har slått helt til på landslaget? Jeg tipper Bernard blir med, Lucas ut, og Ramires, Hernanes og Fernandinho som alternativer til Luiz Gustavo/Paulinho på volante-plassen. Samt Fred, Hulk, Neymar, Jô og …. ja hm. Diego Cavalieri som tredjekeeper bak Jefferson og JC, Dani Alves og Rafinha på høyreback, Maxwell og Marcelo på andre siden. Forhåpentligvis Dedé i midtforsvaret. Er det noe plass til overs, ta med Walter. Felipão sa også at han hadde hele troppen klar i hodet, at den var uten overraskelser, hva nå det måtte bety. På spørsmål om hjelpetrener Carlos Alberto Parreira også kjente til troppen, svarte han: «Nei. Hvis to mennesker vet om hemmeligheten, er det ingen hemmelighet lenger, selv om den andre personen er kona di.» ramires

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s