Ituanos vinnere forsvinner

Da mikroklubben Ituano slo giganten Santos i Campeonato Paulista, spådde mange at laget ville være smuldret opp før sola sto opp morgenen etter finalen og feiringene. Så raskt har det ikke gått. Ituano har fortsatt et lag. Men nylig kom nyheten om at Vasco har rasket til seg to spillere: Spissen Rafael Silva og midtstopperen Anderson Salles. Det vil hjelpe når opprykket fra Serie B skal fikses i kommende sesong. Allerede har keeperen Vagner dratt til Portugal og Estoril, en klubb fra neset utenfor Lisboa, som strengt tatt har omtrent like stor fanbase som Ituano. Men de betaler nok en god del mer, og deltok i Europa Lueague i fjor. I tillegg har Alemão (ikke han fra 1986) gått til Serie A-klubben Vitoria på lån.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s