Troppen klar

På en pressekonferanse i dag annonserte Felipão sine 23 utvalgte spillere for sommerens VM. Brasils VM-tropp inneholdt én overraskelse. Napolis midtstopper Henrique, med bare fem landskamper, den siste i april 2013. Mange, meg selv inkludert, trodde Cruzeiros Dedé ville få den plassen. De andre stopperne ble som forventet Thiago Silva, David Luiz og Dante.

Skjermbilde 2014-05-07 kl. 19.45.55

(skjermdump Globo, med the big surprise Henrique sammen med resten av midstopperne)

Tredjekeeper ble Victor fra Atlético Mineiro, valgt framfor Diego Cavalieri fra Fluminense. Backene ble som forventet. Dani Alves og Maicon på høyresiden, Marcelo og Maxwell på venstre. På den såkalte volanteplassen, defensiv midtbane, var det litt usikkerhet. Felipão endte på Luiz Gustavo og Paulinho, som blir førstevalgene, samt Ramires, Hernanes og Fernandinho. Da kan nok Ramires også komme til å vikariere både for Oscar som offensiv midtbane, og for Hulk ute på kanten. Willian ble også med, som førstereserve for Oscar. I tillegg Bernard som offensiv potet, samt Fred og Jô på topp. For å oppsummere: Et bra lag. Jeg ville valgt litt annereldes et par steder, men jeg stoler på at Felipão har bedre oversikt enn meg. Heia Brasil! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s