Zico mener Flamengo må trene mer

ZIco var ute i pressen i Brasil i går, samme dag som Brasils møtte Panama. Flamengo, Zicos gamle klubb, hadde nettopp annonsert at spillerne skulle få 15 dagers pause under VM. For mye, mente Zico. Formen vil forsvinner. Flamengo har vært elendige i det siste, og tapte 3-0 mot Cruzeiro i siste runde. Nå er det VM-pause, og rubronegro ligger på nest siste plass. Dette er selvsagt alt for dårlig. Da han spilte aktivt ble Zico alltid beundret for sin iherdighet på treningsfeltet. Han var en av de som alltid sto igjen etter at resten av spillerne hadde gått for dagen, og slo frispark etter frispark i mål. På 1970- og 1980-tallet var det ingen som tilbrakte mer tid på Gávea enn han. Zico har også vært en kraftig kritiker av myten om at brasilianerne er gode i fotball fordi de leker seg på stranda. Grunnen til at brasilianerne – Garrincha inkludert – er gode, mente ZIco, er at de trener.

Fla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s