Gammel moro

Denne har vært runden, men jeg må bare legge den ut, for nye interessenter.  Aparecidense møtte Tupi i Serie D i fjor høst, og det sto 2-2. Tupi presset på, og en av spissene hadde åpent mål. Massøren til Aparecidense, Romildo da Silva, så seg nødt til å steppe inn.

Med uavgjort resultat ville Aparecidense ha gått videre til neste runde i seriespillet, og i første omgang ble resultatet stående. Romildos dobbeltredning gjorde susen! Etter noen dagers betenkningstid, bestemte imidlertid CBF seg for at Aparecidense skulle utestenges fra serien. Dermed gikk Tupi videre i stedet. Massøren ble forøvrig tatt hånd om av politiet etter kampen – han trengte beskyttelse fra de illsinte supporterne. Senere ble han utestengt fra 24 kamper, og fikk rundt en tusenlapp i bot.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s