Om meg

Jeg heter Marius Lien, og er født i 1975. Jeg er journalist, og jobber til daglig i Morgenbladet. I tillegg skriver jeg jevnlig for Josimar, et blad jeg har vært tilknyttet siden det startet opp. Tidligere har jeg skrevet for blant annet Natt&Dag, Vinduet, FireFire To og News of the Blues. Siden VM i 1982 har jeg vært fan av brasiliansk fotball, og i mars 2014 ga jeg ut en bok om temaet.

Marius 1

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s